Delavnica “#SmartBarbieHouse REMOTE”

By 13. aprila 2018 Delavnice

Za vse, ki so uspešno opravili naše osnovno usposabljanje za delo z mikrokrmilniki na platformi Arduino #SmartBarbieHouse, smo pripravili nadaljevanje, v katerem se bomo bolj poglobljeno posvetili krmiljenju Arduina na daljavo.

Srečevali se bomo v sredah ob 18. uri:

  1. 9. 5. 2018: “Serijsko” – Implementacija dvosmerne komunikacije preko Bluetooth povezave in izdelava preproste mobilne aplikacije za krmiljenje Arduina ter odčitavanje vrednosti iz senzorja.
  2. 16. 5. 2018: “Omrežno” – Uporaba brezžičnega modula za povezavo v internet ter implementacija preprostega protokola in spletne aplikacije za komunikacijo Arduina s strežnikom.

Zaradi omejenega števila mest  se je potrebno na delavnico obvezno prijaviti. Ker želimo, da bi vsi udeleženci od delavnice odnesli kar največ, smo vanjo vključili:

  • 2 napredni delavnici po 3 ure
  • 1 mesečno članarino (možnost uporabe naših računalnikov in našega ElektroLaba)
  • električni material, ki ga udeleženci lahko odnesejo domov

Cena delavnice je 40 €. Če se udeleženec hkrati prijavi še na delavnico #SmartBarbieHouse MOBILE ali #SmartBarbieHouse POWER, je cena za udeležbo na dveh delavnicah 70 €. Cena za udeležbo na vseh treh delavnicah je 90 €.

Od udeležencev pričakujemo osnovno znanje dela na platformi Arduino (poznavanje tem, ki smo jih obdelali na osnovni delavnici #SmartBarbieHouse).

Udeleženci potrebujejo svoj mikrokrmilnik Arduino Nano ali Uno in testno ploščico (ki so ju prejeli na osnovni delavnici #SmartBarbieHouse). Prav tako lahko prinesejo svoje računalnike ali pa delajo na naših.

Novice