10676315_540276029451859_1847576583840352390_n

IDEJE POTREBUJEJO PROSTOR, da jih lahko razvijemo. FabLab Maribor ne ponuja samo prostora, ampak tudi opremo, potrebno za uresničitev lastnih zamisli. Kot FabLab ali odprta delavnica za sodobno oz. digitalno izdelovanje, omogočamo prost dostop do digitalne proizvodne opreme, kot so CNC rezkar, 3D tiskalniki in laserski rezalnik, s katerimi lahko sam proizvajaš različne izdelke ali prototipe. Od študentov arhitekture do ustanoviteljev podjetij, od elektrotehnikov do oblikovalcev nakita – vsak dnevno potrebuje orodja in stroje za uresničitev svojih idej in projektov.

4 KORAKI DO UPORABNIKA FabLab-a:

1 PRIDI MIMO
V odprtih terminih organiziramo vodene oglede po naši odprti delavnici digitalne fabrikacije – še posebej za tiste, ki ga obiščejo prvič. Ni potrebna najava, enostavno prideš mimo!

2 VČLANI SE
S plačilom članarine lahko uporabljaš prostore in dostopaš do opreme FabLab-a! Na tvoj naslov bomo posredovali informacije o dogodkih in delavnicah, ki so namenjene članom FabLab-a.

3 UDELEŽI SE USPOSABLJANJA
Če želiš uporabljati naprave v FabLabu-u, moraš uspešno opraviti usposabljanje za uporabo določenega stroja. Ob usposabljanju vedno prejmeš še mesečno članarino, da lahko takoj pričneš z delom. Natančne termine usposabljanj najdeš v našem koledarju dogodkov.

4 ZAČNI Z DELOM
V odpiralnem času si rezerviraj stroj, prinesi material in prični z delom. Če želiš rezervirati stroj izven odpiralnega časa, piši na info@kreatorlab.si ali nas pokliči na 040 890 045. V odpiralnem času ti je vedno na voljo tudi kak član naše ekipe, ki ti bo z veseljem pomagal z njegovimi idejami, znanjem in izkušnjami.