Delavnica “#SmartBarbieHouse POWER”

By 13. aprila 2018 23 maja, 2018 Delavnice

Za vse, ki so uspešno opravili naše osnovno usposabljanje za delo z mikrokrmilniki na platformi Arduino #SmartBarbieHouse, smo pripravili nadaljevanje, v katerem se bomo bolj poglobljeno posvetili meritvam električnega toka in napetosti ter upravljanju naprav, ki se napajajo iz hišne napeljave.

Srečali se bomo v sredo in četrtek ob 18. uri:

  1. 20. 6. 2018: “Relay” – Uporaba Arduina za krmiljenje luči in ostalih naprav, priključenih na hišno električno napeljavo.
  2. 21. 6. 2018: “Monitoring” – Meritve in beleženje porabe električnega toka in električne napetosti z Arduinom. Polnjenje baterij in uporaba solarnega panela.

Zaradi omejenega števila mest  se je potrebno na delavnico obvezno prijaviti. Ker želimo, da bi vsi udeleženci od delavnice odnesli kar največ, smo vanjo vključili:

  • 2 napredni delavnici po 3 ure
  • 1 mesečno članarino (možnost uporabe naših računalnikov in našega ElektroLaba)
  • električni material, ki ga udeleženci lahko odnesejo domov

Cena delavnice je 40 €. Če se udeleženec hkrati prijavi še na delavnico #SmartBarbieHouse REMOTE ali #SmartBarbieHouse MOBILE, je cena za udeležbo na dveh delavnicah 70 €. Cena za udeležbo na vseh treh delavnicah je 90 €.

Od udeležencev pričakujemo osnovno znanje dela na platformi Arduino (poznavanje tem, ki smo jih obdelali na osnovni delavnici #SmartBarbieHouse).

Udeleženci potrebujejo svoj mikrokrmilnik Arduino Nano ali Uno in testno ploščico (ki so ju prejeli na osnovni delavnici #SmartBarbieHouse). Prav tako lahko prinesejo svoje računalnike ali pa delajo na naših.

Novice