Delavnica “#SmartBarbieHouse MOBILE”

By 13. aprila 2018 21 maja, 2018 Delavnice

Za vse, ki so uspešno opravili naše osnovno usposabljanje za delo z mikrokrmilniki na platformi Arduino #SmartBarbieHouse, smo pripravili nadaljevanje, v katerem se bomo bolj poglobljeno posvetili krmiljenju vseh vrst motorjev z Arduinom.

Srečevali se bomo v sredah ob 18. uri:

  1. 30. 5. 2018: “DC” – Priklop in krmiljenje elektromotorja na enosmerno napetost z Arduinom preko H mosta. Primer preprostega avtomobilčka.
  2. 6. 6. 2018: “Servo” – Priklop in krmiljenje servo motorja z Arduinom. Primer preprostega senčila.
  3. 13. 6. 2018: “Stepper” – Priklop in krmiljenje koračnega motorja na Arduina preko gonilnika za koračne motorje. Primer preproste lopute za zračenje.

Zaradi omejenega števila mest  se je potrebno na delavnico obvezno prijaviti. Ker želimo, da bi vsi udeleženci od delavnice odnesli kar največ, smo vanjo vključili:

  • 3 napredne delavnice po 3 ure
  • 1 mesečno članarino (možnost uporabe naših računalnikov in našega ElektroLaba)
  • električni material, ki ga udeleženci lahko odnesejo domov

Cena delavnice je 40 €. Če se udeleženec hkrati prijavi še na delavnico #SmartBarbieHouse REMOTE ali #SmartBarbieHouse POWER, je cena za udeležbo na dveh delavnicah 70 €. Cena za udeležbo na vseh treh delavnicah je 90 €.

Od udeležencev pričakujemo osnovno znanje dela na platformi Arduino (poznavanje tem, ki smo jih obdelali na osnovni delavnici #SmartBarbieHouse).

Udeleženci potrebujejo svoj mikrokrmilnik Arduino Nano ali Uno in testno ploščico (ki so ju prejeli na osnovni delavnici #SmartBarbieHouse). Prav tako lahko prinesejo svoje računalnike ali pa delajo na naših.

Novice