Usposabljanje za uporabo programa SketchUp

By 18. novembra 2014 13 januarja, 2015 Usposabljanja

Google SketchUp je popularen program narejen za uporabniku prijazno skiciranje tridimenzionalnih modelov. V orodje so vgrajeni številni pripomočki, ki programu omogočajo, da na račun enostavne uporabe ne žrtvuje svoje funkcionalnosti. Oblikovanje se v Sketchupu začne z risanjem črt in oblik, iz katerih nato nastanejo tridimenzionalni objekti. Google Sketchup je eden izmed od mnogih programov, ki podpira digitalno fabrikacijo in omogoča izdelavo fizičnih modelov s pomočjo 3D tiskalnika ali CNC rezkalnika ter je kot takšen podlaga za kreativno delo v Krator:Labu.

Izobraževanje bo vodil predavatelj Andrej Božin in bo trajalo dva dni, 3. in 4. decembra od 16 do 20 ure. mag. Andrej Božin, univ.dipl.inž.arh. ima dolgoletne izkušnje na področju arhitekturnega projektiranja, oblikovanja, svetovanja in inženiringa ter prostorskega načrtovanja; od leta 2005 vodi svoj arhitekturni biro; iz družboslovne sfere podrobneje pozna področje izobraževanja; habilitiran je za višješolskega predavatelja in visokošolskega predavatelja – višjega predavatelja; predava na Lesarski šoli Maribor – Višji strokovni šoli, smer: Oblikovanje materialov, Prometni šoli Maribor – Višji strokovni šoli in Zavodu EDC – Kranj.

Na izobraževanje je potrebno prinesti svoj prenosnik. V kolikor ne razpolagate s prenosnikom, nam prosim sporočite in bomo uredili nadomestni računalnik.
Cena izobraževanja za člane Kreator:Laba je 30 EUR in se plača v naprej na TRR Kreator Laba št. SI56 0510 0801 3905 718 (Zavod CITILAB Maribor, Turnerjeva ulica 21A, Maribor z opombo “SKETCHUP”.
Na tečaj se prijavite s spletno prijavnico pdf 40 40_101919_Text_File_Icon. ali nam udeležbo potrdite na elektronski naslov info@kreatorlab.si. Število prostih mest je omejeno.

Vljudno vabljeni!

Novice