NAPOVED DOGAJANJA V NOVEMBRU

By 4. novembra 2014 Delavnice

V Mariboru bo v Vetrinjskem dvoru novembra gostovala razstava RogLab – tovarna, ki dela samo sebe. V okviru spremljevalnega programa se bo med drugimi predstavili tudi novi mariborski izdelovalniški prostor Kreator Lab. Posredujemo Vam dogodke, ki se bodo v tem okviru zgodili v naših delavnicah.

V četrtek, 12. novembra 2014 od 15 do 20 ure /// ODPRTA VRATA Kreator Laba

Na dan odprtih vrat bodo v Kreator Labu bodo potekale predstavitve dela z opremo delavnic, ki vključuje CNC, 3D tiskalnike in rezalnik folije. Obiskovalci se bodo lahko seznanili z možnostjo dela v Kreator Labu in z dogodki, ki potekajo v okviru delavnic.
Več informacij na www.kreatorlab.si ali na info@kreatorlab.si.

V torek, 18.novembra 2014 od 16 do 20 ure /// CNC ZA ZAČETNIKE v Kreator Labu

MC delavnica 1200

Ekipa Kreator Laba pripravlja predstavitev dela s CNC rezkalnim strojem. Predstavljeno bo delo na CNC rezkalniku, način oblikovanja elementov s pomočjo CAD programov in demonstrirano rezanje lesenih elementov za končni produkt. Število mest je omejeno. Udeležbo na dogodku je potrebno potrditi s spletnim obrazcem: http://tinyurl.com/nuzt35e
Več informacij na www.kreatorlab.si ali na info@kreatorlab.si.

V torek, 25.novembra 2014 od 16 do 20 ure delavnica za otroke in mladostnike /// OBLIKOVANJE PREDMETOV Z MINECRAFTOM v Kreator Labu
banner4

Ekipa Kreator Laba pripravlja delavnico modeliranja v Minecraftu, izvoz in 3D tiskanje v igri ustvarjenih modelov. Delavnica je namenjena otrokom in mladim, ki igrajo igro Minecraft. Dogodek bo vključeval tudi igranje igre na Kreator Lab serverju, s projekcijo poteka igre in ustvarjenih 3D modelov na projektorju.
Število mest je omejeno. Udeležbo na dogodku je potrebno potrditi s spletnim obrazcem: http://tinyurl.com/m4ukc6s
Več informacij na www.kreatorlab.si ali na info@kreatorlab.si.

Na vse dogodke vljudno vabljeni!

Linki na spletu: http://www.realtimerendering.com/erich/minecraft/public/mineways/

Novice