KreatorLab Novičnik 17-01

By 3. februarja 2017 Novičnik

KREATORLAB-ov NOVIČNIK 17-01

V novem letu 2017 so v KreatorLabu nekatere stvari ostale nespremenjene, nekaj pa je tudi novosti, več o tem našem prvem letošnjem novičniku [KLab_Newsletter_17-01].

[članarine]

V kolikor si že član, se ti je članarina iztekla, jo želiš obnoviti, ti sedaj ponujamo možnost, da to narediš preko spleta in sicer v naši spletni trgovini na povezavi: kreatorlab.si/shop, kjer je še do srede februarja mesečno ali letno članarino mogoče poravnati po znižani ceni.

Druga možnost je naročnina, ki jo lahko aktiviraš (in seveda kadarkoli prekineš) na spletni povezavi kreatorlab.si/narocnina. Oba linka se nahajata tudi na dnu spletne strani kreatorlab.si.

V naši spletni trgovini boste ob plačilu članarine lahko kmalu kupovali še material in uporabo strojev, izdelke, ki so nastali v KreatorLab-u, potrošni material in darilne bone. Vse tudi za BeerLab in ostale spodnje novosti. V kolikor te zanima trženje in prodaja tvojih izdelkov preko spletne trgovine, nam prosim sporoči

[HacKLab]

V zadnjih mesecih smo prostor ‘za’ laserjem spremenili v elektronsko delavnico, kjer popravljamo vse vrste elektronskih naprav. Prav tako smo našo dolgoletno pisarno preuredili v modularno računalniško učilnico in jo ljubeče poimenovali HacKLab. Tega so že z začetkom šolskega leta naselili otroci, ki se tedensko srečujejo in učijo programiranja in uporabe mobilnih in ostalih tehnologij. Uresničili smo našo skrito željo in pripravili tridnevno delavnico programiranja mikrokrmilnika Ardruino.

n2

[usposabljanja]

Klasičnim usposabljanjem za uporabo strojev smo dodali še delavnice, na katerih se učimo uporabe programov za modeliranje in vektorsko risanje. Začeli smo s SketchUp-om za (ne čisto) telebane, pripravljamo pa že tudi delavnice AutoCAD-a, Fusion 360 … (termine preverite v koledarju aktivnosti).

n1

[odpiralni časi |dostop]

Ena večjih novosti je tudi, da po novem vrata delavnice več ne bodo odprta na stežaj, ampak samo še članom delavnice v odpiralnem času, ki smo ga kar precej podaljšali. Ostalim pa bo vstop mogoč le še v odprtih terminih. Dokončujemo namreč nov informacijski sistem s kontrolo dostopa, kar pomeni, da boš lahko v delavnico prišel/a le še s člansko izkaznico. Za vse ostale in radovedne ostaja odprt termin ob četrtkih!

Verjetno smo marsikaj pozabili omeniti. Želeli smo biti kratki, saj je to vabilo, da (p)ostaneš član KreatorLab-a. Najlažje tako, da obiščeš kreatorlab.si/shop

Ob tem še opozorilo: v naslednjem mesecu bomo povišali članarino z 10€ na 15€, zato pohitite s plačilom!

Torej novim dosežkom naproti! Se vidimo!

Ekipa K:Lab-a

Imaš vprašanje? Želiš z nami sodelovati?

Piši nam na info@kreatorlab.si ali se informiraj na www.kreatorlab.si

Odjavo od novičk nam sporoči z odgovorom na ta email.

Novice