DELAVNICA SPLETNEGA MARKETINGA (WORDPRESS, WOOCOMMERCE, CSS)

By 10. junija 2019 23 junija, 2019 fejstspejs

15. junij (14-19H) in 17. junij (15-20H)

Vsi poznamo spletne trgovine, kot sta Amazon ali Mimovrste. Nakupovanje po spletu je enostavno, cenovno ugodneje ter predvsem dosegljivo vsem – ne samo kupcem, ampak tudi prodajalcem. S spletno trgovino lahko svoje izdelke ali storitve ponudimo najširšemu krogu potencialnih strank in uporabnikov. Socialna podjetja, zadruge, združenja, torej vsi, ki imate izdelke ali storitve in jih ponujate končnim kupcem, si lahko pomembno povečajo prodajo z lastno spletno trgovino.

Ta hkrati omogoča poenostavitev obdelave naročil, poenostavitev plačevanja uslug in učinkovito vodenje poslovanja brez velikih stroškov obratovanja in vzdrževanja.

Za zares uspešno spletno prodajo pa je potrebno znanje in nekaj spretnosti, ki vam ju v okviru projekta Fejs(t)spejs posredujemo v okviru dvodnevne delavnice (2x 5 ur) 15. in 17. junija 2019 (v soboto od 14h in v ponedeljek ob 15h) z naslovom ”DELAVNICA SPLETNEGA MARKETINGA”. Delavnica bo sestavljena iz informativnega dela, kjer bomo spoznali osnove in si pogledali primere dobrih spletnih trgovin in spletnega trženja ++ ter praktičnega dela, kjer bomo pričeli z izdelavo lastne spletne trgovine.

Za prvih 8 prijavljenih je usposabljanje v okviru projekta NewGeneratinSkills v sodelovanju s Fundacijo Prizmo brezplačno. Ker je število mest omejeno, se na usposabljanje prijavite čim prej na kreatorlab.si/prijava.


Projekt NGS je v okviru transnacionalnega programa Interreg Podonavje 2014 – 2020 in je sofinaciran s sredstvi Evropske Unije (ESRR, IPA).

Novice