Projekt »SocioLab« je namenjen vzpostavitvi celovitega ekosistema za krepitev potencialov posameznikov, iniciativ in skupnosti z namenom razmaha socialne ekonomije (socialnih podjetij in zadrug) ter s tem povezanega ustvarjanja in ohranjanja kvalitetnih in trajnih delovnih mest v sektorju socialne ekonomije ter širitve ponudbe dostopnih (družbeno) inovativnih produktov (storitev in proizvodov), ki bodo zagotavljali večjo socialno vključenost ranljivih skupin, prispevali k zmanjševanju revščine in večanju kvalitete življenja ter gospodarskemu in družbenemu razvoju v Podravski regiji. Prav tako pa želimo ekosistem preko info-točk približati slehernemu uporabniku.

V okviru projekta SOCIOLAB lahko posamezniki in podjetja, ki se ukvarjajo z družbenimi inovacijami, socialnim podjetništvom in zadružništvom brezplačno uporabljajo storitve KREATORLAB-a ter v sodelovanju z mentorji razvijajo svoje izdelke in storitve.
Dogodki v okviru porjekta SOCIOLAB so za udeležence projekta brezplačni!

Dogodki in storitve v okviru projekta SOCIOLAB

VSE O 3D TISKU / RIC Slovenska Bistrica

| Hot, sociolab | No Comments
MOBILNI FAB LAB: PRVI DEL DELAVNICA UPORABE 3D TISKA ZA OBLIKOVANJE IZDELKOV RIC Slovenska Bistrica in Fab Lab Maribor vas v okviru projekta SOCIOLAB vabita na delavnico 3D tiskanja, kjer…

Kako do lastne spletne trgovine?

| sociolab | No Comments
7. in 14. marec od 16. do 20. ure Vsi poznamo spletne trgovine, kot sta Amazon ali Mimovrste. Nakupovanje po spletu je enostavno, cenovno ugodneje ter predvsem dosegljivo vsem –…

Več o projektu SOCIOLAB na Facebook: wwww.facebook.com/sociolab.podravje/
in na spletni strani projekta: sociolab.si

Operacijo »Aktivno in povezano za nova delovna mesta in vključujočo družbo – SocioLab« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.