Pripravimo se na Noč čarovnic

By 15. oktobra 2015 20 oktobra, 2015 Usposabljanja

1773616Želite svoj dom spremeniti v hišo strahov, pa ne najdete pravih okraskov. Pridite na delavnico v Kreator:Lab in si naredite svoje.
Okraske bomo izdelovali s strojem za lasersko rezanje in graviranje, CNC-rezkarjem in 3D tiskalniki. S seboj lahko prinesete svoje ideje v .stl formatu za 3D tiskanje ali v vektorskem formatu, ki je združljiv s strojem za lasersko rezanje oz. graviranje ter CNC-rezkarjem. V primeru, da nimate idej ali je ne znate sami realizirati, pa bomo za vas poskrbeli mi.

Kaj se bo dogajalo?
Z laserjem bomo izrezovali različne okraske, ki jih bomo nato ročno pobrusili in pobarvali. S 3D tiskalnikom bomo natisnili modelčke za izrezovanje piškotov, s katerimi boste lahko svoje kuharske mojstrovine oblikovali v Halloween okraske za želodčke. Izdelovali bomo šablone, s katerimi bo izrezovanje buč postalo mala mal’ca, in še mnogo drugega.

Kdaj?
V četrtek, 29. 10. 2015, ob 17:00.

Cena?
Cena delavnice je 10 €, za člane Kreator:Lab-a 5 €.

Ker prostor ni neomejen, se je na delavnico potrebno predhodno prijaviti. Kako? Pošljite izpolnjeno prijavnico na katja@kreatorlab.si ali pokličite na 068/668-298.

Novice