FABLAB SE PREDSTAVI

By 29. septembra 2022 Delavnice

ODPRTA DELAVNICA V MESTU

vabi, da obiščete naš nekomercialni prostor za ustvarjanje kjer boste našli 3D tiskalnike, laserske stroje za rezanje in graviranje ter CNC stroje.

FabLab je delavnica digitalne fabrikacije je prostor kjer lahko posamezniki s strokovnim znanjem hitro ustvarijo prototipe ali unikatne izdelke. Tisti z malo slabšim strokovnim znanjem, pa ga lahko pridobijo in izpilijo.

Kreator:Lab je delavnica prilagojena otrokom in šolajoči se mladini v okviru katere izvajamo številne zanimive delavnice in izobraževanja za najmlajše, pa tudi rojstni dan lahko praznujete pri nas.

BeerLab je odprta varilnica piva v kateri vas naučimo skuhati čisto svoje pivo, vam omogočimo prostor in opremo za kuho lastnega piva ali pa organiziramo zanimiva druženja za zaključene družbe (različna praznovanja, teambuildingi, degustacije,..)

JamLab je odprti oder v mestu z odrom, bobni, ozvočenjem, ojačevalci, pa še kakšen inštrument se najde.

Pri nas lahko vadite, kolikor vas je volja in ‘skoraj’, kadar vas je volja. Tudi za ogrevanje in hlajenje je poskrbljeno. Poleg prostorov za vaje poskrbimo še za družabne dogodke, občasna izobraževanja, nenazadnje za ‘odprti oder’, kjer se lahko predstavite domači publiki.

IDEJE POTREBUJEJO PROSTOR, da jih lahko razvijemo in mi vam ga lahko zagotovimo.

PRIDITE MIMO

7. 10. 2022

Novice