Delavnica 3d sestavljanke iz recikliranega materiala

By 14. maja 2021 Otroške delavnice

Pozdravljeni!

Z velikim veseljem vas v sredo, 19.05.2021 ob 17:00 uri  vabimo na najnovejšo delavnico, ki bo zanimiva predvsem mlajšim, pa tudi marsikateremu odraslemu. :)

Izdelovali in sestavljali bomo 3d sestavljanke različnih živali, iz recikliranega kartona. Mladi nadobudneži bodo spoznali, kako sestaviti zanimiv model iz enostavnih oblik in materialov, prav tako pa se bodo naučili o pomenu recikliranja in ponovni koristni uporabi odvečnega materiala za embalažo/pakiranje.

V teh časih, ko se velikokrat poslužujemo spletnega naročanja izdelkov, se nabere tudi veliko embalaže, v kateri izdelke dobimo. Zakaj je ne bi izkoristili na inovativen način, in s tem omogočili našim najmlajšim nekaj dodatne zabave?

Vljudno vabljeni, da prinesete kakšen kos kartona, ki se vam je nabral doma, da iz njega izdelamo še kakšen izdelek več. Če ga nimate, nič hudega, smo ga že zbrali nekaj in je pripravljen za uporabo. :)

Se vidimo!

Zavoljo epidemiološkega stanja je število udeležencev omejeno, prosimo vas, da se prijavite na www.kreatorlab.si/prijava z dopisom, na katero delavnico se prijavljate.

DATUM: 19. 05. 2021
CENA: 10€
URA: 17:00
TRAJANJE: 2h

Novice